Tervetuloa blogiini!

Kiva, kun olet löytänyt tänne!

Idean blogin nimelle sain Elma Aaltosen kirjasta Anna kulkee enkelin kanssa, blogin nimi on siis väännös tuosta kirjan nimestä.

Nimi on myös muistutus itselleni siitä, että en kulje yksin, vaikka joskus siltä tuntuisi. Jeesus on luvannut olla kanssani kaikki päivät maailman loppuun asti.

Blogin kirjoittaminen on minulle alituista tasapainoilua sen suhteen mitä voin julkisesti sanoa ja mikä taas ei kuulu nettiin. Yritän pitää jutut sillä tasolla, ettei tarvitsisi hävetä, vaikka tututkin lukisivat. Kommentoikaa ihmeessä tutut ja tuntemattomat :)  Odotan kommentteja ja pyrin niihin vastaamaan.

Blogissani kirjoitan itsestäni ja omista ajatuksistani. Toivon, että voisitte kaikki tuntea hänet, jonka kanssa tätä matkaa kuljen, Jeesuksen Kristuksen
. Parhaiten Jeesukseen voi tutustua Raamatun kautta, avaamalla sen vaikkapa Markuksen evankeliumin kohdalta.

Miksi pidän blogia? 
Kirjoittamalla jäsentelen ajatuksiani ja kirjoituksiin on kiva palata jälkeenpäin. Olen surffaillut netissä jonkin verran, ja nähnyt miten vähän on kristittyjä blogeja ja kuinka paljon kaikkea muuta. Ehkä voisin olla pisarana meressä muuttamassa sitä hiukan suolaisemmaksi. Vaikka tekstit ovat suurimmaksi osaksi merkityksetöntä jaarittelua, toivon, että seassa olisi edes pieniä totuuden jyväsiä. Koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä on hyvää ja kommentoikaa :)


Iloitsen teistä blogini lukijat ja tahdon toivottaa teidät tervetulleeksi matkalle kanssani!