lauantai 7. marraskuuta 2015

Kiitos ja anteeksi

Siitä on aikaa, kun olen tätä blogiani päivittänyt. Olen siirtynyt wordpressin puolelle, linkki on tuolla aiemmassa postauksessa.

Jotakin haluaisin kuitenkin vielä sanoa, jotakin hyvin tärkeää. Tuolla oikealla profiilikuvauksessa lukee näin: " Kirjoitukseni ovat senhetkisiä pohdintoja, eivät välttämättä enää ajankohtaisia" On tätä blogia tullut pidettyä sen verran pitkään jo, että mielipiteet asioista on saattaneet muuttua ja ajatuksetkin. Tämän voi pitää mielessä vanhoja tekstejä lukiessa.

Eräs asia, jonka vielä haluaisin sanoa, on anteeksipyyntö kaikilta, joita kirjoitukseni ovat saattaneet loukata. Olen kirjoittanut välillä kärkkäästikin joistain asioista, muistaaseni silloin sen David Herzogin käynnin jälkeen kirjoitin omia kommenttejani tietyistä seurakunnista, tietynlaisesta ylistysmusiikista ja jopa nimeltä mainiten Bethel-seurakunnasta.

Nyt olen jotenkin palaamassa järkiini ja vaikka en edelleenkään kaikkea arvostelemaani allekirjoita, niin tajuan olleeni perin juurin typerä kun olen keskittynyt kirjoittamaan epäolennaisista asioista sen olennaisimman jäädessä varjoon. Raamattukin kehottaa välttämään typeriä väittelynaiheita...kun en minä kuitenkaan tiedä koko totuutta ja ole aina oikeassa.

Toivon ja haluan, että voisin kirjoituksillani ennen kaikkea heijastaa jotain Jumalasta ja siitä, mitä hän on mulle puhunut. Että se oma henkilökohtainen kokemus Jumalasta voisi lävistää kaikki kirjoitukseni ja Jumala näkyisi siinä, mitä kirjoitan tavalla tai toisell. Tässä olen epäonnistunut ja siksi pyydänkin anteeksi niitä monia kertoja, kun olen vain kiillottanut omaa kilpeäni tai teroittanut argumentoititaitojani täällä blogissa.

Lisäksi haluaisin vielä kiittää teitä, satunnaiset harhailijat ja säännöllisemmin vierailleet. On ollut hienoa saada kommentteja tänne ja oon kommenttien kautta löytänyt myös teidän blogejanne. Tää blogimaailma on rikastanut elämääni sen lisäksi, että kirjoittaminen on ollut itsessään hienoa.

En tiedä kirjoittelenko tänne enää, tuskin kovin usein ainakaan, mutta en myöskään lopeta tätä kokonaan.

Siunattua syksyä ja voimia pimeyden keskelle :)

2 kommenttia: