sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Vainoista vielä

Vainot tuntuvat olevan kaukana, kun istun tässä mukavasti tietokoneeni ääressä. Eihän minulla ole mitään hätää? Eihän? Samalla kuitenkin aavistan, että ajat ovat kovenemassa.

Uskonnollisuus, ainakin tietynlainen "henkisyys" (spirituality) on suosittua. Tuntuu, että nykyään on tosi jees uskoa johonkin, kunhan samalla on valmis myöntämään, että kaikki muutkin uskonnot johtavat samaan päämäärään. Että kaikki uskonnot ovat samaa.

Mutta entäs jos sanon, että on olemassa persoonallinen Jumala, jonka luokse on vain yksi tie, Jeesuksen sovituskuolema ristillä ja vain Jeesus voi pelastaa meidät iankaikkiselta kadotukselta? Kaikki muu on valhetta. Raamattu on totta ja Jumalan sanaa, muuttamatta ja mitään lisäämättä. Kaikki muut kirjat ovat väärässä.
- Kuinka minun sitten käy?

No, nyt voin toki sanoa sen vapaasti ja vaikka saatan leimautua suvaitsemattomaksi ääriuskovaiseksi kiihkoilijaksi, niin en vaaranna henkeäni. Kuitenkin välillä herään miettimään, mihin suuntaan ollaan menossa.

Tässä videoklipissä Paul Washer puhuu vainoista...

http://www.youtube.com/watch?v=C7UyZYpeReY

"Your suffering will not be noble, so your mind must be filled with the word of god, when all people persecute you and turn on you." Paul Washer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti