sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Olet turvassa

Olen kuullut, että Raamatussa sanotaan satoja kertoja "älä pelkää". Jumalan lähellä ei tarvitse pelätä, sillä "täydellinen rakkaus karkoittaa pelon" ja Jumala on täydellinen rakkaus. Häneen voi täydellisesti luottaa ja hänen käsiinsä jäädä. Sillonkin kuin on hätä, tai kun pelottaa, Jumala on siinä.

Jumala on mahtava ja voimakas ja hänellä on komennettavanaan valtava enkeliarmeija. Ei mitään kiiltokuvien kauniita tyttöjä siivet selässä, vaan todellisia sotureita, jotka ovat valmiina puolustamaan meitä.

Jos pelkäät, muista, että Jumala suojelee sinua ja "hän on antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljetkin, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen." (ps 91:11-12).

Kun olet tehnyt sovinnon Jumalan kanssa, olet täydellisessä turvassa. Olet Jumalan oma ja hän pitää sinusta huolen. Ei ole mitään kadotustuomiota sille, jonka Jumala on armahtanut.

Ja vaikka elämässä tapahtuu asioita, jotka vahingoittavat meitä, aiheuttavat surua ja kärsimystä, me olemme silti Jumalan siipien suojassa, täydellisessä turvassa. Hän pitää meistä huolen ja johdattaa meitä läpi kivunkin. Ja pelon tullessa Pyhä Henki auttaa meitä muistamaan Raamatun sanoja, sitä, mikä on totuus.

Vaikka tunteet huutaisivat että Jumala ei välitä ja on minut hylännyt, niin Raamatussa lukee, että "Unohtaisiko äiti rintalapsensa, unohtaisiko hoivata kohtunsa hedelmää? Vaikka hän unohtaisikin, minä en sinua unohda. Käsieni ihoon minä olen sinut piirtänyt, ja niin sinun muurisi ovat aina silmieni edessä."(Jes 49:15-16)ja " Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi." (Jes. 54:10)

3 kommenttia:

 1. Kiitos rohkaisun ja lohdutuksen sanoista! Sain niistä valtavasti voimaa raskaan viikon keskellä. Kuinka hieno ajatus, että olemme täydellisessä turvassa. Ja mitäpä muuta Jumalan huolenpito voisikaan olla, kuin täydellistä!

  VastaaPoista
 2. Missä olet? Kirjoituksiasi odottelen...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kaisa :) "Hän levittää siipensä yllesi ja sinä olet turvassa niiden alla" Ps. 91:4

  Anonyymi, täällähän minä! Kiva kun joku kaipailee :) Jostain syystä blogin kirjoittaminen on jäänyt pitkäksi aikaa...konekin on hajoillut välillä :/ enkä ole päässyt tänne. Ja syitähän löytyy :D mutta kommenttisi sai kirjoituskipinän syttymään. Että ehkä taas kirjoitan :)

  VastaaPoista