keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Antaa virran viedä, minä kellun

Tuntuu kuin olisin suuressa ja vuolaassa virrassa, joka vie minua eteenpäin. Välillä vauhti huimaa päätä, välillä taas pysyn paikoillani. Jostain syystä en jaksa edes välittää minne suuntaan virta minua vie. Tunnen olevani oikeassa paikassa tällä hetkellä, enkä viitsi miettiä tulevaisuutta. Minun pitäisi vakavissani hakea töitä, mutta jotenkin tämä "virrassa kelluminen" on niin mukavaa. Olenhan nyt "lomalla".

 Oikeastaan olen vähän huolissani, kun minulla on niin välinpitämätön olo, vaikka mokasin juuri hyvän mahdollisuuden saada töitä syksyksi. En tiedä tuleeko toista mahdollisuutta kovin pian. Harmittaa ja minun pitäisi repiä hiuksiani ja olla ihan huolissani miten pärjään syksyn, mutta jostain syystä olen ihan rauhallinen.

Uskon Jumalan johdatukseen, mutta voiko hän johdattaa, vaikka antaisin asioiden mennä omalla painollaan, enkä stressaisi? Onko Jumalan johdatus kuin virta, joka vie, ja jossa voi vain kellua tekemättä mitään? Vai onko minun uitava vähän itsekin, jotta Jumalan suunnitelma toteutuu? Mietin tätä muidenkin asioiden kohdalla.

Tämän kesän olen vain "kelluskellut" ja antanut virran viedä milloin minnekin, mutta kauhean aktiivisesti en ole nähnyt vaivaa minkään asian eteen. Jumala vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen, sanotaan. Onko sitten niin, että Jumala kyllä herättää minutkin aktiivisesti etsimään töitä ja tavoittelemaan unelmiani, sitten kun on niiden aika.

 Jos nyt onkin vielä levon aika? Tämä kesäkuu on kyllä ollut unohtumaton: reissausta pohjoisesta ihan etelään asti tapaamaan mahtavia ystäviä ja sukulaisia! rentoutumista ja lepoa. Kiitos Jeesus kun järjestit minulle "lomaa". Ensi viikkoon on vielä pitkä aika. Onhan?

6 kommenttia:

 1. Kiitos, Taivaan Isä, että Anna on saanut pitää hyvää ja tarpeellista lomaa!

  Mukavaa juhannusviikonloppua ja siunattuja kesäpäiviä sinulle, Anna! :) <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos nurkkalintu <3 loma oli kyllä todella tarpeen. Rentouttavaa juhannusviikonloppua sinullekin ja siunausta elämääsi!

  VastaaPoista
 3. Huomenta, Anna! Ja kiitos :)

  Keskiviikkona kirjoitit:
  "Ensi viikkoon on vielä pitkä aika. Onhan?"
  Nyt maanantaina vastaan:
  Ei ole enää, siis pitkä aika ensi viikkoon. Se on tässä! Mites nyt sitten? Alkaako kesäduuni?

  Joko ne opintosi loppuivat?! Aika menee niin sukkelaan. Saanen onnitella valmistumisen johdosta!?

  Siunausta viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Iltaa nurkkalintu :) Kiva kun kommentoit!

  Joo, se "ensi viikko" on nyt sit tässä :), mutta yllättävän kivuttomasti meni tämä maannatai töissä. Oikein arvasit, opinnot loppui ja valmistuin juuri - ja pääsin ihan ammattiani vastaaviin kesätöihin! :) tosin elokuun lopusta/syyskuun alusta pitäisi löytää uusi työ.

  Kiitokset onnitteluista! Siunausta sinullekin tähän viikkooon!

  VastaaPoista
 5. Jippii! Upeeta! Onnitteleminen on aina kivaa, joten:
  Paljon onnea ja siunausta valmistumisesi johdosta!

  Hyvä, että kesätyötä oli tarjolla. Ja nyt rukoilemme syksyn töiden puolesta.
  Hyvää yötä, Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos nurkkalintu!! Olet ihana blogiystävä :)

  Oon tosi kiitollinen kaikista rukouksista <3 Näyttää olevan vaikea löytää töitä millä alalla tahansa näinä päivinä...Jumala antakoon viisautta työnhakuun..

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista