perjantai 8. kesäkuuta 2012

Rakastan elämää!

Kiitos, Jumala, elämän lahjasta! Kiitos vuodenajoista ja suloisesta kesästä. Kiitos auringosta ja sateesta, linnuista ja luonnon kauneudesta. Koko luomakunta julistaa sinun ihmeellisyyttäsi ja suuruuttasi, Jumala. Kiitos puhtaista vesistä, avarasta taivaasta ja puiden ja maan vihreydestä. Kaiken olet tarkkaan suunnitellut ja kaikesta sinä huolehdit. Kiitos, että saan vain levätä sinun hyvyydessäsi. Kiitos kaikesta, mitä olet minulle lahjoittanut.

 Ihana maa on tullut osakseni, kaunis perintö on minulle annettu.Ps. 16:6

Kiitos tästä paratiisista maan päällä, jossa saan olla vieraana. Olet opettanut minulle niin paljon elämästä ja sinusta täällä. Ennen kaikkea tahdon kiittää , että olet luonut minut tähän, näiden rakkaiden keskelle. Tunnen itseni niin rikkaaksi kun minulla on näin ihanat ja uskolliset tukijoukot ja esirukoilijat. En tiedä miten selviän elämästä sitten joskus, kun he saavuttavat maaliviivan. Onneksi on nämä hetket yhdessä, joita ei kukaan voi minulta viedä.

 Kiitos elämästä!

2 kommenttia:

 1. Minäkin olen yltäkylläisen kauneuden lumoissa! Luojan luoma kukkaloisto, sinisestä tuokiossa salamamereksi muuttuva taivas, meren aallokon soitto, lintujen laulu....uskomaton määrä ihanuutta kosketeltavana, katseltavana, koettavana, kuunneltavana. Ahmin kaikin aistein ja KIITÄN.

  Luin tuon aiemman pohdiskelusi. Olen aika ajoin kitunut synnintunnossa kaikesta tavarasta, materiasta luonani. Otin kummilapsen, jolle perheemme maksaa vuosittaisen koulumaksun ja pidämme yhteyttä kirjein. Se helpotti hetkeksi. Kun ajattelen kurjuutta ja puutetta kaukana maailmalla, tulee syyllinen olo heittäessä pois vanhaksi menneen ruuanlopun. Sitten ajattelen: ei Herra tarkoittanut meille kiusaksi antamaansa. Ei Hän jaa meille, jotta kokisimme olevamme kelvottomia tai ahneita. On totta, että joskus tuntuu, että evankelioimistyö menee "nurinpäin", että jonkun alkukantaisen heimon joukosta saattaa kohota suurempia evankelistoja, jotka voisivat tänne yltäkylläisyyden keskelle tulla kertomaan ilosanomaa ylösnousseesta Jeesuksesta. Kuitenkin ihan kaikki on Jumalan käsissä. Hänelle kaikki on mahdollista. Kaikella on tarkoitus, mikään ei tapahdu Hänen sallimattaan. Se, mitä olemme osaksemme saaneet, nostakoon kätemme kiittämään. Antakoon sydämemme ilolla omastamme. Elämä on annettu meille lahjana. Eletään sitä ilo ja kiitollisuus olemuksessamme!!

  NAutitaan kesästä ja valosta!
  Iloitaan Isän rakkaudesta!

  Siunausta ja lempeitä levollisia ajatuksia luoksesi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista, tinttarus! Se ilahdutti ja rohkaisi.

  Ihania ja siunattuja kesäpäiviä sinulle :)

  VastaaPoista