tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kevät

Ehkäpä olisi parempi vaieta asioista, joista en tiedä mitään ja jotka eivät minua kosketa ja kirjoittaa vain asioista, jotka tunnen.

Muutenkin olen miettinyt onko tässä bloggaamisessa järkeä, mutta en kai osaisi lopettaakaan :)

*

Tänään oli harmaa ja kylmänkostea päivä, mutta ei sellainen ankean harmaa kuin syksyllä, vaan pilvinen, linnunlaulun ja pidätetyn ilon täyteinen kevätpäivä. Kesä on tulossa! Sitä odotellessa :)

*

Kunpa tämä kevät saisi olla myös sydämen jäiden sulamisen aikaa. Kunpa Jumalan kirkkaus saisi valaista sisimpäni ja hänen rakkautensa lämmittää haalennutta sydäntä ja sytyttää sen palamaan. Hän voi tuoda talven jälkeen uuden kevään ja herättää talvihorroksessaan uinuvat ihmiset jälleen elämään.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

9 kommenttia:

  1. Jatka vain, luen mielelläni ajatuksiasi, vaikka olenkin hidas kommentoimaan. Olen yleensä hyvin samaa mieltä kanssasi. Tällä kertaa kevät on kirvoittanut ajatuksemme kulkemaan samoja reittejä :) (http://kotipoluilta.blogspot.com/2010/04/uutta-elamaa.html)

    Hyvää alkavaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä minäkin, jatka ihmeessä kirjoitteluasi! Käyn täällä lähes päivittäin katsomassa josko jotain olet kirjoittanut :) Minäkin ajattelen asioista hyvin samanlaisesti kuin sinä, on hienoa tietää ettei ole yksin samojen ajatusten kanssa.

    VastaaPoista
  3. Älä ihmeessä lopeta bloggaamista, olen vastikään löytänyt kirjoituksesi ja luen niitä suorastaan voimaantuneena. Kiitos ajatustesi jakamisesta! Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Uusi kevät koittaa. Jumalan rakkaus on kuin auringon syli, jonka lämmössä ympäriltämme sulaa kylmyys! Ethän lopeta. Itse olen ollut omaani lopettamassa useaan otteeseen ajatuksin, että eihän minun sanoillani ole mitään annettavaa. Juuri silloin joku yhden ihmisen kommentti kääntää pään. Uskon että näillä sanoiksi puetuilla ajatuksilla on yhteinen lähde. Jumala. Me vain hipaisemme riveiksi häivähdyksiä hänen rakkaudestaan. Ollaan sydän avoimena, uusi kevät koittaa!!

    VastaaPoista
  5. Olipa ihana lukea kommenttejanne :) en taida sitten kuitenkaan lopettaa.

    Häivähdys: meillä on tosiaan ollut samansuuntaisia ajatuksia :) Onpa sinulla muuten kaunis blogi ja ihania kuvia! Hyvää kevättä!

    Anonyymi: Kiitos rohkaisevasta kommentista :)

    Kaisa: kiva kun oot tykännyt :) Kiitos kommentista ja siunausta!

    tinttarus: Totta, kevät koittaa! Olipa kauniisti sanottu...sillä sitä toivonkin, että kirjoitukset voisi edes etäisesti muistuttaa Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Siunausta!

    VastaaPoista
  6. Kiitos sanoistasi blogissani. Tottakai saat laittaa linkin luokseni tänne omaan blogiisi! Iloa ja valoa päiviisi, vaikka juuri nyt tuolla ulkona tuuli riepoo puidenoksia ja tasainen harmaus istuu maisemassa. Menen illalla pitämään opetusta lasteniltaan seurakuntaan. Ihana kohderyhmä:) Ovat silmät ymmyrkäisinä ja vastaanottavat sanaa. Tein veikeät pahvinuket ,jotka saavat olla apunani. Kornelius ja Pietari:)

    Ja kiitos, kun päätit jatkaa. Tulen taas...

    VastaaPoista
  7. Kiitos, tinttarus, iloa ja valoa sinullekin :) Ja siunausta lasteniltaan! Kuulostaa hauskalta!

    VastaaPoista
  8. Tervehdys täältä lumisateen keskeltä!
    Ei aurinkoa, ei kevään tuntua.

    Älä vain lopeta blogiasi!
    Siunausta viikonloppuusi.


    PS.
    Minun talvihorrokseni jatkuu.
    (:-|) *krooh-zzzzzz*

    VastaaPoista
  9. Hei nurkkalintu! Kiitos kommentista! Kyllä se kevät vielä tulee, vaikka ei nyt siltä tuntuisikaan! Se ei yleensä petä :)

    En taida lopettaa blogia, vaikka kyllä aika vahvasti tuntuu, ettei enää ole mitään sanottavaa...tai etten osaa oikein ilmaista sitä, mitä haluaisin sanoa. (tai ehkä otan vaan liikaa paineita siitä, mitä sanoisin?)

    Siunausta sunkin viikonloppuun! Ja hyviä talvihorrosunia!

    VastaaPoista