sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tervetuloa matkalle

Tämä on tavallaan matkapäiväkirjani. Minun matkani on elämä ja eteenpäin minua johdattaa Jeesus Kristus, kulkien vierelläni joka hetki. Kuinka uskallan sanoa näin?

Jeesus on itse luvannut olla kanssani kaikki päivät maailman loppuun asti, siis koko elämäni ajan(Matt 28:20). Ikuisuudessa saan kerran nähdä hänet kasvoista kasvoihin (Joh 16:22, Ilm. 22:4). Sitä hetkeä odottaessa minun täytyy kuitenkin räpeltää halki tämän kivikkoisen ja karun maailman. Elämä ei aina ole helppoa, mutta hän on luvannut kulkea kanssani. Blogin nimi onkin muistutus itselleni siitä, että en ole yksin, vaikka joskus siltä tuntuisi.

Idean blogin nimelle sain Elma Aaltosen kirjasta Anna kulkee enkelin kanssa, blogin nimi on siis väännös tuosta kirjan nimestä.
Tästä kirjasta tuli minulle tärkeä eräässä elämänvaiheessa. Edelleen olen kiitollinen siitä, että sain tämän kirjan käsiini. Jos kirjat muuten kiinnostavat teitä enemmänkin, voitte käydä kurkistamassa myös lukupäiväkirjaani.

Kirjoitukseni tulevat todennäköisesti olemaan joskus aika henkilökohtaisia, mutta haluaisin silti säilyttää yksityisyyteni mahdollisimman hyvin. Katsotaan, kuinka se onnistuu.

Mielestäni parempaa kuin se, että tuntisitte minut, on se, että tuntisitte hänet, jonka kanssa tätä matkaa kuljen. Jeesuksen Kristuksen. Häneen voi tutustua ainakin Raamatun kautta, avaamalla sen vaikkapa Markuksen evankeliumin kohdalta ja lukemalla.

En tiedä vielä tarkalleen millaiseksi tämä blogi muodostuu, se selviää vasta kirjoitusten myötä.

Tahdon toivottaa sinut, lukijani tervetulleeksi matkalle kanssani. Katsotaan, mihin elämä meitä johtaa! Kommentit ovat aina tervetulleita ja pyrin niihin vastaamaan.


Hyvää kevättä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti