maanantai 6. helmikuuta 2012

Jumalan siunausta sinulle!

Jumala kutsuu meitä lähelleen, kuulemaan hänen sydämenlyöntinsä ja tulemaan tuntemaan hänen rakkautensa. Juuri hänen rakkautensa saa meissä aikaan sen, että tahdomme tehdä hänen tahtonsa, tehdä sitä mitä hän haluaa, sillä tiedämme sen olevan meille parasta. Elämällä hänen lähellään opimme tuntemaan hänen tahtonsa ja hän ilmoitta meille myös, mikä ei ole hänen tahtonsa ja mitä meidän kannattaisi välttää.

Jumala on kirjoittanut oman lakinsa sydämeemme. Meillä on Pyhä Henki ja Jumala tahtoo itse Pyhän Henkensä kautta ilmoittaa tahtonsa meille. Luulen, että Pyhä Henki puhuu ennen kaikkea Jumalan sanan, Raamatun kautta. Toisinaan koen vahvasti jonkun asian vääräksi, olisiko se Jumala puhetta omantunnon kautta? Joskus taas tunnen Jumalan ikään kuin kehottavan tekemään jotain, vaikkapa kysymään ystävältä haluaisiko hän, että siunaisin häntä. Yleensä olen pelkuri näissä tilanteissa. Toivon vain, ettei Jumala lopeta kehottamista ja puhumista, vaikka usein olen kieltäytynyt tekemästä hänen tahtoaan.

Luulen Jumalan toivovan, ettemme pistäisi niin kovasti vastaan, vaan suostuisimme olemaan hänen tahdossaan, koska se on kaikkein parasta! Jumala tahtoo osoittaa rakkauttaan meille ylitsevuotavasti ja uskon, että kun elämme hänen tahdossaan, saamme kaikki ne siunaukset, joita hän on meille varannut. Kun poikkeamme hänen teiltään, vaikka ihan pienessäkin asiassa, menetämme aina jotain. Kenties menetämme sen siunauksen, jonka olisimme saaneet, jos olisimme totelleet häntä? Läpi Raamatun ja varmaan erityisesti VT:n, voi nähdä, miten ihmiset menettivät jotain, kun seurasivat omaa tahtoaan Jumalan tahdon sijasta. Seuraukset saattoivat olla aika vakaviakin.

Jumalan tahdon tie on siunauksen tie. En tarkoita siunauksella välttämättä taloudellista menestystä, terveyttä ja sitä, että elämässä ei olisi kärsimystä. Luulen, että valitettavasti elämmme maailmassa, jossa emme pääse pakoon kärsimystä, itkua ja vaivaa. Elämä ei ole ainaista hymyilyä, emmekä elä vielä taivaassa. Toisaalta, Jumala on luvannut pitää meistä huolen, niin, ettei meidän tarvitse huolehtia mistään. Kun elämme Jumalaa lähellä, voimme sanoa: "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. " Jumala siunaa meidän askeleemme.

Rukoillaan uuden presidenttimme puolesta. Siunataan häntä, jotta hän voisi elämässään tuntea Jumalan tahdon, tehdä sen mukaan ja että siunaus voisi seurata myös häntä. Rukoillaan, että hän osaisi erottaa totuuden valheesta, ja hän saisi rohkeuden tehdä oikein. Rukoillaan, että hän voisi toimia viisaasti sillä paikalla, mihin olemme hänet valinneet ja johtaa maatamme Jumalan tahdon mukaan.

Siunausta alkaneeseen viikkoon!

5 kommenttia:

 1. Esirukousta uusi presidenttimme varmasti tulee tarvitsemaan. Juuri noita asioita, jotka rukoukseesi kirjoitit. Ei jätetä häntä yksin ihmisymmärryksen varaan.

  VastaaPoista
 2. Jumala tahtoo meiltä uskollisuutta vähässäkin; - ettemme tekisi kompromisseja sormien läpi katsoen.
  Totta kirjoitat:
  "Jumalan tahdon tie on siunauksen tie."
  Monet tahtovat kulkea sitä toista tietä: Jumalan sallimuksen tietä. Näillä kahdella tiellä on vissi ero.

  Olen mukana rukouksissasi uuden presidenttimme puolesta!

  Siunausta!

  VastaaPoista
 3. Moikka taas!
  Täällä on yksi Hilja Aaltosen haastattelu, jossa hän mainitsee herätyksen ja ison kirkon:

  http://www.kristuspaiva.fi/uutiset.html?12


  Hyvää yötä, Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Rukoillaan!

  Kiitos nurkkalintu, että olit nähnyt vaivaa ja kaivanut tuon haastattelun esiin :) Todella hyvää ja rohkaisevaa sanomaa!

  VastaaPoista