tiistai 21. helmikuuta 2012

Rehellistä puhetta rahasta ja kymmenyksistä

Kristittyjen piirissä kuulee hyvin erilaista opetusta rahasta ja kymmenyksistä. Olen kuullut puhuttavan "kylvämisen ja niittämisen laista" jne ja usein puheet ovat vain herättäneet ihmetystä.

Tänään katselin tv7:n arkistoista Onewaymissionin ohjelmaa, jossa Esa Juutilainen opettaa rahasta ja kymmenyksistä. Suosittelen. Selvensi monta asiaa, joskin antoi myös ajattelemisen aihetta.

Osa 1/2
Osa 2/2

* * *

Olen viimeaikoina pohtinut omaa rooliani seurakunnassa ja lähetystyössä. Vapaaehtoisten lahjotusten pohjalta toimivat seurakunnat, lähetysjärjestöt ja lähtijät tarvitsevat rahoja, jotta ne pystyisivät tekemään työtä ja tavoittamaan ihmisiä. Kun tuskin itse koskaan lähden, voin olla mahdollistamassa muiden lähtemisen, tukemalla heitä varoillani. Vaikeus on vain siinä, että maailmassa ja jopa minun lähipiirissäni, olisi niin monia "kohteita", joita voisi tukea. Vaan Jumalan Hengen johdatukseen saan kai luottaa tässäkin...ja omaan maalaisjärkeeni.

3 kommenttia:

  1. Minäkin suosittelen, olen kuunnellut nuo opetukset.
    Kohta avaan Radio Dein, alkaa "Rukous Suomen puolesta".

    VastaaPoista
  2. Minäkin kuuntelin tällä kertaa tuon radiodein ohjelman :) oli hyvä. Pitää ottaa se tavaksi aina kun on tiistaina kotona :)

    VastaaPoista