perjantai 9. syyskuuta 2011

Elämisen ylistys

Minä tahdon elää. Tahdon tuntea veren virtaavan suonissani, sydämen pumppaavan ja hengityksen kulkevan vapaasti ja huomaamattomasti.

Minä tahdon elää ja nähdä mitä tulevaisuudella on annettavanaan. Minä tahdon elää, vaikka tulevaisuus olisi pelkkää kärsimystä. Minä tahdon elää, koska tiedän, että Jeesus itse on minun kanssani joka hetki.

Minä tahdon elää ja tuntea tunteita, surua, pettymystä, tuskaa, ahdistusta, lohduttomuutta, epätoivoa, mutta myös keveyttä, iloa, helpotusta, toivoa, vapautuneisuutta, onnea. Tahdon tuntea iloisen yllätyksen, kun synkkyys vaihtuu iloon ja tuska vapauteen.

Minä tahdon elää ja nähdä, millaiseen jännittävään seikkailuun Jumala on minut kutsunut ja mitä hyvää hän minulle tarjoaa. Minä tahdon elää, vaikka elämä potkisi päähän. Tahdon luottaa, että Herrani tietää parhaiten. Minä tahdon elää lävitse harmaiden, mustien ja kultaisten päivien.

Minä tahdon elää ja tuntea syyssateen hyväilevän poskiani. Minä tahdon elää ja saada voimaa luonnon kauneudesta. Minä tahdon elää ja nähdä kauneuden jokaisessa päivässä, jokaisessa vuodenajassa, jokaisessa auringonlaskussa ja -nousussa.

Minä tahdon elää ja oppia tuntemaan Jumalaani paremmin tämän elämän aikana, jotta tuntisin hänet sitten, kun kohtaamme taivaassa kasvoista kasvoihin.


Minä tahdon elää, koska ei ole mitään niin upeaa, kuin elämä!

2 kommenttia:

 1. Ihanasti ylistät elämistä. Sinulla on hyvä positiivinen asenne.
  Löysin blogisi sattumalta. Itselläni ei ole blogia, mutta muiden blogeja kierrellen saa paljon kiinnostavaa luettavaa. Olen ehtinyt jo elää pitkään, eli olen ollut jo eläkkeellä pari vuotta.
  Aion mennä huomenna naistenpäivään vapaakirkkoon. Itse olen luterilaisen kansankirkon jäsen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti :) En tiedä onko asenteeni aina niin positiivinen, mutta haluan tänne blogiin kirjoittaa rohkaisevia sanoja, joihin voin myöhemmin palata ja saada vahvistusta. Ja iloitsen, jos joku muukin kokee saavansa niistä jotain.

  Mukavaa naistenpäivää vapaakirkolla ja siunausta elämääsi!

  VastaaPoista