sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Jumalan käytössä

Luen parhaillaan Tapani Suonnon kirjaa Valmistu Jumalan käyttöön. Voin suositella sitä kaikille kristityille :) Olen saanut kirjan äärellä monia oivalluksia ja erityisesti pidän siitä, että kirja on käytännönläheinen. Siksi sitä jaksaa myös lukea. Kirja myös onnistuu sytyttämään minussa innon toimia ja pistää käytäntöön se, mihin uskon. Mielestäni se on jo aika paljon.

Valmistu Jumalan käyttöön kirkastaa koruttomalla ja yksinkertaisella tavalla sitä, mistä tässä uskonelämässä on kyse ja valottaa sitä, kuinka voin tavallisena ihmisenä palvella Jumalaa.

***

Minusta on ihanan vapauttavaa, että Jumala voi käyttää minua omana itsenäni. Minun ei tarvitse yrittää olla jotain enemmän kuin olen, vaan kun Pyhä Henki asuu minussa ja saa johdattaa minua, Jumala voi tehdä asioita minunkin kauttani. Tavallisessa arjessanikin Jumala voi minua käyttää ja johdattaa.

Kunpa löytäisin sen, mitä sydämessäni haluan tehdä, mikä on minun kutsumukseni. Kuitenkin matkalla kutsumuksen löytymiseen, voin elää tämän päivän Jeesuksen kanssa tehden niitä asioita, joita tänään on tehtäväkseni laitettu.

3 kommenttia:

 1. Kirja onkin hyvä ja suositeltava :)
  Se löytyy hyllystänikin.

  VastaaPoista
 2. Jos minun pitäisi valita vain yksi kirja Raamatun lisäksi, se olisi Valmistu Jumalan käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Joo, tuo menee kyllä suosikkikirjojen joukkoon minullakin :)

  VastaaPoista