perjantai 11. maaliskuuta 2011

Herra armahda Japania!

Herra, sinä, joka olet maan ja taivaan luoja, armahda Japania! Auta japanilaisia juuri nyt. Enhän minä tiedä miten rukoilisin, mutta sinä tiedät japanilaisten hädän ja tunnet heidän tuskansa syvyyden. Sinä kuulet avunhuudot. Herra auta! Ilmesty auttajana ja käännä japanilaiset huutamaan avuksi sinua, ainoaa todellista ja elävää Jumalaa. Varjele ydinvoimalaonnettomuudelta ja pahemmilta lisäonnettomuuksilta.
Amen


Maailmassa on niin paljon hätää, että tahdon sulkea silmäni siltä. Uutiskuviin turtuu ja joka paikasta ei edes lähetetä uutisia. Tämä kuitenkin pysäytti tänään.

Herra avarra sydäntäni rukoilemaan ihmisten puolesta ympäri maailman. Minun sydämeeni ei mahdu kuin muutama ihminen kerrallaan, mutta sinun sydämessäsi on koko maailma ja kaikki sen ihmiset. Jokaisen henki on sinulle kallis. Opeta minua rukoilemaan niin kuin sinä tahdot ja niiden asioiden puolesta, jotka ovat sinun sydämelläsi. Auta olemaan kärsivällisempi ja kestävämpi rukouksessa. Opeta rukoilemaan.(P.S. 24/prayer internationalin sivuilla on lista asioista mitä esimerkiksi voi rukoilla japanilaisten puolesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti