lauantai 27. elokuuta 2011

Äkkikäännös

Elämä, joka on hurjaa alamäkeä, voi muuttua hetkessä. Silloin kun kaikki toivo on mennyt, kun näkyvissä on vain tuhoa ja tuskaa, Jumala voi puuttua peliin. Elämä, jonka me luulemme olevan jo tuhoon tuomittu, voi muuttua täysin. Kukaan ihminen ei voi saada sitä aikaan, eikä itse yrittämällä voi itseään muuttaa. Vain Jeesus voi antaa uuden elämän.

Huuda Jeesusta avuksi. Hän on ristinkuolemalla sovittanut kaikki syntimme ja ylösnousemuksellaan kukistanut kuoleman vallan. Hänellä on valta vapauttaa vangitut ja korjata särkyneet.

Selasin Tv7:n ohjelma-arkistoa ja silmiini sattui Taiteilija-kuvassa ohjelma, jossa on artistivieraana Anton Laurila.

Hänen elämästään on ilmestynyt myös Juha Heinosen kirja Surujeni Juuret, josta löytyy arvostelu Nuotta-lehden sivuilta Kirjaa löytyy myös monista kirjastoista. Suosittelen!

***

Minulla ei ole dramaattista uskoontulokertomusta. Minulla on uskovat vanhemmat ja seurakuntatausta, mikä on toisaalta suuri siunaus, toisaalta tuntuu siltä, että kannan harteillani valtavaa uskonnollisuuden painolastia. Kaanaankieli on toinen äidinkieleni ja monet uskonnolliset fraasit ovat valitettavasti jääneet vain kuolleiksi sanoiksi. Tahtoisin oikeasti tietää ja tuntea, läpikotaisin ymmärtää, mistä tässä on kyse. Ulkoapäin katsottuna olen elänyt siistin ja mallikelpoisen elämän ja siksi on helppo langeta ylimielisyyteen ja ns. "fariseuksen asenteeseen" ja kovasydämisyyteen. Mutta Jumala näkee sydämeen. Voin kertoa vaikka joskus toisessa postauksessa omasta matkastani uskoon, vaikka se ei ole itsellenikään oikein selvää.


1 kommentti:

  1. "Voin kertoa vaikka joskus toisessa postauksessa omasta matkastani uskoon"

    Tämän haluan kuulla! Muistathan kirjoittaa siitä!

    VastaaPoista