lauantai 1. toukokuuta 2010

Sinua kantavat ikuiset käsivarret

Elämä ei mene suunnitelmien mukaan. Jokaiselle tulee eteen hetkiä, jolloin on vaikeaa ja jokainen joutuu kohtaamaan asioita, joita ei olisi koskaan elämäänsä halunnut.

Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla.
Saarnaajan kirja 3:1

Kunpa muistaisin tämän aina, niin voisin olla levollisemmalla mielellä. Kaikella on aikansa. Vaikeudet eivät kestä ikuisesti, mutta Jumala ja hänen armonsa, rauhansa, sanansa ja liittonsa kestävät ikuisesti. Siihen voin turvautua.

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret. 5 Moos 33:27

Hän tietää voimani, eikä anna minulle enempää kuin mitä jaksan kestää. Ja vaikka joskus tulee hetkiä, jolloin en enää kestä ja hajoan, Hän kestää ja Hän kantaa minut kaiken lävitse. Ja Hän kokoaa elämäni sirpaleista jotain uutta ja kaunista.

Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. Jesaja 54:10

Jumalan rakkaus ei järky, vaikka kaikki muu tässä maailmassa ja elämässäni järkkyisi paikoiltaan. Hänen rauhanliittonsa ei horju, vaikka kaikki muu tuntuisi horjuvan. Ja hän, Herra, on minun armahtajani! Voiko olla suurempaa lohdutusta kuin tämä?

Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo. Roomalaiskirje 15:13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti